Skala potatisen och skär den i skivor. Koka tills mjuk.
Stek köttbullarna i smör.
Värma crème Fraiche med vatten, buljong, peppar och soja. Smaka av med salt och peppar.
Häll på varm mjölk och lite smör. Mosa. Salta.
| Råvara | Mängd | enhet | kommentar |
|---|
| Köttbullar, frysta | 30.0 | Styck | |
| Smör | 2.0 | Matsked | |
| Creme Fraiche | 2.0 | Deciliter | |
| Peppar | 0.0 | U.N.S. | |
| Salt | 0.0 | U.N.S. | |
| Buljong, kalv- | 1.0 | Matsked | |
| Vatten | 1.0 | Deciliter | |
| Soja, kinesisk | 1.0 | Matsked | |
| Mjölk, standard | 0.5 | Deciliter | |
| Potatis | 10.0 | Styck | |