Skala potatisen och skär den i skivor. Koka tills mjuk.
Stek köttbullarna i smör.
Värma crème Fraiche med vatten, buljong, peppar och soja. Smaka av med salt och peppar.
Häll på varm mjölk och lite smör. Mosa. Salta.
Råvara | Mängd | enhet | kommentar |
---|
Köttbullar, frysta | 30.0 | Styck | |
Smör | 2.0 | Matsked | |
Creme Fraiche | 2.0 | Deciliter | |
Peppar | 0.0 | U.N.S. | |
Salt | 0.0 | U.N.S. | |
Buljong, kalv- | 1.0 | Matsked | |
Vatten | 1.0 | Deciliter | |
Soja, kinesisk | 1.0 | Matsked | |
Mjölk, standard | 0.5 | Deciliter | |
Potatis | 10.0 | Styck | |