Delete

Glutenfritt pajskal med havregryn

Glutenfri Tillbehör
Betyg:
Skapad av:
fidde
Källa:
Femina
Portioner:
4
Skapad:
den 2 augusti 2017

Sätt ugnen på 200 grader (392° F). Smält smöret och mixa samman alla ingredienser till pajskalet hastigt, gärna i en hushållsassistent. Tryck ut pajdegen i en form med löstagbara kanter (lägg gärna cirkel av bakplåtspapper i botten). Förgrädda pajskalet längst ned i ugnen i cirka 15 minuter.

RåvaraMängdenhetkommentar
Smör150.0Gramsmält
Havregryn, glutenfritt2.0Deciliter
Salt1.0U.N.S.
Rismjöl, fullkorns0.5Deciliter
Yoghurt, turkisk1.0Deciliter
Majsmjöl2.5Deciliter



Super recipesFactor
Glutenfri paj med halloumi, körsbärstomater och spenat1.0
Glutenfri vegetarisk paj med spenat och svamp1.0