Delete

Bräckt kassler med spenat och potatispytt

Huvudrätt kött
Betyg:
Skapad av:
superuser
Källa:
tasteline
Portioner:
4
Skapad:
den 11 juni 2006

1. Stek potatisen i en stekpanna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt salladslöken när potatisen är klar. 2. Fräs undertiden löken lätt i lite smör och tillsätt spenaten på slutet. Rör runt lite lätt så att spenaten mjuknar och smaka av med salt, peppar och lite muskot. 3. Skiva upp kasslern och stek den 1-2 minuter på varje sida i lite smör på medelstark värme. 4. Lägg upp den varma spenaten, tärnad potatis och kassler på en tallrik. Servera rödvinssås till och garnera med lite färsk timjan.

RåvaraMängdenhetkommentar
Kassler600.0Gram
Smör0.0U.N.S.
Salt och peppar0.0U.N.S.
Potatis10.0Stycki tärningar
Salladslök1.0Knippe
Spenat, färsk250.0Gram
Gul lök1.0Styck
Muskotnöt0.0U.N.S.malen

sub-receptfaktor
Rödvinssås0.2