1. Stek potatisen i en stekpanna och smaka av med salt och peppar. Tillsätt salladslöken när potatisen är klar.
2. Fräs undertiden löken lätt i lite smör och tillsätt spenaten på slutet. Rör runt lite lätt så att spenaten mjuknar och smaka av med salt, peppar och lite muskot.
3. Skiva upp kasslern och stek den 1-2 minuter på varje sida i lite smör på medelstark värme.
4. Lägg upp den varma spenaten, tärnad potatis och kassler på en tallrik. Servera rödvinssås till och garnera med lite färsk timjan.
Råvara | Mängd | enhet | kommentar |
---|
Kassler | 600.0 | Gram | |
Smör | 0.0 | U.N.S. | |
Salt och peppar | 0.0 | U.N.S. | |
Potatis | 10.0 | Styck | i tärningar |
Salladslök | 1.0 | Knippe | |
Spenat, färsk | 250.0 | Gram | |
Gul lök | 1.0 | Styck | |
Muskotnöt | 0.0 | U.N.S. | malen |